Returer och byten

En del tycker att e-handel verkar svårt och krångligt, speciellt om man skall skicka tillbaka något eller byta något för att man tänkt fel. När man handlar hos oss är det 14 dagars bytesrätt / returer. Det enda som är viktigt är att varorna kommer tillbaka hela och oanvända och att paketet innehåller en kopia på ordersedel så vi ser vilken order det rör sig om. Returkostnaden betalas alltid av kunden om det inte rör sig om en reklamation ( felaktig / trasig vara ). I det fallet tar ni kontakt med oss och vi skickar ut en förbetald returfraktsedel. Efter godkänd retur krediteras ni via Klarna på det betalsättet ni förvalt. Kreditering sker av hela beloppet minus frakten på 95 kr inkl.moms.

 
Det skall vara enkelt och handla hos oss och de få gånger ni behöver byta något eller vill returnera något så följer ni helt enkelt nedanstående tillvägagångssätt:
 
Steg 1:
Skicka ett mail till info@kokstillbehor.nu  att du skall returnera en order/delorder. Bifoga ordernummer i mailet så vi vet vilken order det gäller. Skall du ha något annat istället så lägger du en ny order med det du skall ha.
 
Steg 2:
Packa ner produkterna ordentligt i lämpligt paket.
 
Steg 3:
Tejpa lite!
 
Steg 4:
Köp en returfraktsedel med rätt vikt på ditt närmaste postombud ( PostNord eller DHL )
 
Steg 5:
Skicka paketet till (eller tejpa på returfraktsedel om du köpt en sådan):
 
Alternativ 2:
 
Är att returnera sina varor hos vårt utlämningsställe, Stockholms Byggprodukter  AB, Birger Jarlsgatan 102 A i Stockholm. Öppettider vardagar kl.8-16. Glöm inte att märk er retur med ert ordernummer så att vi ser till vem returen hör till.
 
Svensk köksinredning i Linköping AB
Birger Jarlsgatan 102 A
114 20 Stockholm
Sverige